2o Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Πνευματικό Κέντρο | Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 - Ώρα έναρξης: 3.00 μ.μ.. Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου ανακοινώνει την πραγματοποίηση του εξ αναβολής "2ου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών" σε συνεργασία με την ομάδα του Stop Heart Attack - Act Fast Act Now . Η πραγματοποίηση του 1ου Σεμιναρίου τον Ιούλιο και η τοποθέτηση του απινιδωτή που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο από τον Σύλλογό μας αποτέλεσαν σημαντικά βήματα για την δημιουργία ζώνης ασφαλείας στο χωριό μας. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ! Ήρθε η ώρα να αυξηθούν οι εκπαιδευμένοι και να μάθουν όσοι περισσότετοι γίνεται πώς να σώζουν μια ζωή.

Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στα εξής θέματα:
Α) Βασική υποστήριξη ζωής (ΚΑΡΠΑ κτλ.)
Β) Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
Γ) Αντίδραση σε περίπτωση πνιγμού/πνιγμονής
Δ) Θέση ανάνηψης
Ε) Αντίδραση σε επεισόδιο Επιληψίας/Εγκεφαλικού
 
Αξίζει να σημειωθεί πως θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην πρακτική εκπαίδευση με την χρησιμοποίηση ενήλικων ανθρώπινων ομοιωμάτων αλλά και βρεφών (κούκλες). Το κόστος ανά συμμετοχή είναι 30€ και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αντίστοιχη παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση.
Μη μένεις θεατής, η γνώση αρκεί για να δώσεις μια ευκαιρία επιβίωσης στο συγγενή σου, στον φίλο σου, στον συνάνθρωπο. Δράσε σήμερα, αύριο ίσως είναι αργά!
 
Δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα: 6976107894 (Σφυρής Νίκος), 6983478953 (Μίχος Βαγγέλης), αλλά και ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδηλώσεις 2153875091827665274

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

FACEBOOK

ANDROID APP

item
Wordpress