Οδηγίες για το κατέβασμα βίντεο και φωτογραφιών!


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εξαρχής ότι όλα τα συμπιεσμένα αρχεία  (φωτογραφίες ή βίντεο) που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα μας είναι κλειδωμένα για λόγους ασφαλείας. Τον κωδικό μπορείτε να τον βρείτε μόνο αν τον ζητήσετε από κάποιο μέλος του Συλλόγου.
  Από την στιγμή που θα λάβετε τον κωδικό, πρέπει, για να αποκτήσετε τις φωτογραφίες, να ακολουθήσετε βήμα-βήμα τις παρακάτω οδηγίες: 

1ο Βήμα: Κάνετε κλικ στον χαρακτηριστικό  κόκκινο σύνδεσμο ->ΕΔΩ<-  του αρχείου που θέλετε να κατεβάσετε! Με το κλικ αυτό θα ανοίξετε μια καινούργια σελίδα! 

2ο Βήμα: Στην νέα πλέον σελίδα ψάχνετε την επιλογή "Slow Download" ή "την αυτόματη αντίστροφη μέτρηση" την οποία θα την δείτε κάτω δεξιά στην σελίδα. Όταν την βρείτε την επιλέγετε. Αμέσως μόλις γίνει η επιλογή στην θέση του Slow Domwload  αρχίζει μια μικρή αντίστροφη μέτρηση εντός ενός κόκκινου πλαισίου, η οποία διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα! 

3ο Βήμα: Μόλις η αντίστροφη μέτρηση τελειώσει στην θέση της θα εμφανιστεί η επιλογή Download Now ή Regular Download, την οποία επιλέγετε! Λίγα δεύτερα μετά την επιλογή θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα νέο παράθυρο στο οποίο θα επιλέξετε την επιλογή "Αποθήκευση Αρχείου" ή "Save File"! Πλέον το αρχείο "κατεβαίνει" στον υπολογιστή σας! 

4ο Βήμα: Αφού το αρχείο κατέβει μετά από κάποια λεπτά ή δευτερόλεπτα το αναζητάτε είτε στο φάκελο "Λήψεις" είτε στον φάκελο "Έγγραφα" του υπολογιστή σας! Όταν το βρείτε κάνετε διπλό κλικ επάνω του για να το ανοίξετε! 

*5ο ΒήμαΕισάγετε τώρα τον κωδικό που έχετε λάβει από τα μέλη του Συλλόγου και αν τον έχετε πληκτρολογήσει σωστά το αρχείο ανοίγει. Επιλέγετε τώρα όλα τα αρχεία και πιέστε  "Exact" ή "Άνοιγμα". Επιλέξτε σε ποιο μέρος του υπολογιστή σας θέλετε να αποθηκευτούν και πιέστε οκ! Μετά από λίγα δευτερόλεπτα , αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να ανατρέξετε στο σημείο που αποθηκεύσατε τις εικόνες ή τα βίντεο και να τις δείτε!  

*Προσοχή: Εάν το Βήμα 5 δεν σας εμφανίζεται τότε σημαίνει πως στον υπολογιστή σας δεν διαθέτετε το πρόγραμμα Win Rar που είναι απαραίτητο για την αποσυμπίεση του αρχείου! Το πρόγραμμα αυτό θα το κατεβάσετε από ΕΔΩ και θα το κάνετε μια απλή εγκατάσταση!  

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ! ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ  ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!

Αν και η διαδικασία φαίνεται μεγάλη διαρκεί μόλις 5 με 10 λεπτά! Για οποιοδήποτε πρόβλημα στο κατέβασμα των αρχείων ελάτε σε επαφή μαζί μας! 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

FACEBOOK

ANDROID APP

item
Wordpress